D.O.O. "ZP KOMERC"
Vršani Bijeljina
Tel.: +387 55 370 570, 370 571
Fax: +387 55 370 572

email: Ova adresa je zašticena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Fotografija 1
D.O.O. “ZP KOMERC” u ovom organizacionom obliku, kao mesna industrija, sa osnovnom djelatnošću proizvodnja I prodaja mesa posluje od 2000.godine. Od osnivanja “ZP KOMERC” ima uzlazni poslovni razvojni proizvodni karakter, tako što se sav ostvareni dobitak ulaže.

Firma posjeduje vlastiti proizvodni pogon za proizvodnju mesa i mesnih prerađevina sa najsavremenijim mašinama kapaciteta 20 tona dnevno, zatim
  • Dvije farme svinja sa Repro-centrom za proizvodnju svinja
  • Farmu za proizvodnju brojlera i
  • Farme za proizvodnju-tov junadi
  • Farmu za tov junadu u Brčko Distriktu

Firma sada raspolaže sa 3.000 metara kvadratnih proizvodnog prostora, savremenom procesnom opremom i oko 160 zaposlenih radnika. Trenutno u maloprodajnom sektoru firma ima otvorenih 10 mesnica koje se nalaze u Bijeljini, Brčkom, Zvorniku, Doboju i Modriči i Market u Vršanima.

Zaokružujući proizvodni ciklus, firma je orjentisana na domaću proizvodnju iz vlastitog tova i domaću kooperativnu proizvodnju.

Vlastita domaća proizvodnja, visokokvalitetne sirovine, prerađuju se korišćenjem tradicionalnih recepata, a kao krajnji rezultat proizvodnje je paleta od 90 suhomesnatih proizvoda koji se distribuiraju na cijeloj teritoriji Bosne I Hercegovine.

Na planu razvoja tehnologije i kvaliteta provode se mjere organizacije, u smislu razvoja uveden je HACCP sistem analize rizika i kritičkih kontrolnih tačaka , kontrolisan od ovlaštene certifikacione ustanove SGS . Nadalje u planu razvoja, firma će se isključivo oslanjati i raditi na razvoju stočarstva u Semberskom kraju i domaćoj proizvodnji, te u tom cilju razvijaće vlastitu selekcijsku službu I kooperativni tov sa individualnim poljoprivrednicima.

“ZP KOMERC” nalazi se na regionalnom putu Bijeljina-Brčko.Koristeći najsavremeniju tehnologiju, posluje u skladu sa najstrožijim evropskim standardima pa se slobodno može reći da je već danas dio poslovne Evrope.
Fotografija 2
Rastite s nama!
 


  • Srpski
  • English
Broj posjeta: 742158   Transport
echo ''; } doGzip(); ?> echo ''; } doGzip(); ?> echo ''; } doGzip(); ?>